logo

[{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/ajduci2.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/dsc05137.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/dsc-0204-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0034-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0745-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/05\/cvrsnica.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/05\/100-5276.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0769-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-4822-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/img-0213.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-4828-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-4838-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/06\/emotions-3459666-960-720.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-8506-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-9021-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/nac-p-dur.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/img-5257.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/03\/vrhovi.jpg"}]
[{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2022\/11\/balkantina-cooking.png","thumb":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2022\/11\/preview\/balkantina-cooking.png","full":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2022\/11\/source\/balkantina-cooking.png","caption":"","dimensions":{"width":1080,"height":580}}]

PRIJAVI SE I KUHAJ S BALKANTINOM: Tajne i trikove pripreme neodoljive paste otkriće vam talijanski majstor iz pokrajine Puglia

09.11.2022 u 16:44

  • Gastro
  • 0

 

Ukoliko volite talijansku kuhinju, a posebno ako ste ljubitelj kraljice ove kuhinje- paste, pripremite se za događaj koji ćete dugo pamtiti!

Naime, uskoro stiže "Sedmica italijanske kuhinje" a ekipa u gastro- turističkoj agenciji  Balkantini u Sarajevu, u saradnji sa Ambasadom Italije u Bosni i Hercegovini, odlučila je obilježiti tako što je pripremila jedno veoma lijepo iznenađenje: specijalni čas kuhanja omiljenog jela svih generacija - italijanske paste! 

Da bi sve bilo još zanimljivije i ukusnije, Balkantina će imati i specijalnog gosta – profesionalnog kuhara koji dolazi u Sarajevo direktno iz italijanske pokrajine Puglia. On će učesnicima časa kuhinje odati sve tajne i trikove za pripremu najukusnije paste.

Osim gosta iz Italije, svoje trikove pokazat će i Samir, vlasnik agencije Balkantina. Samir je svoj kuharski zanat pekao baš u Italiji, ali je do sada vješto krio svoj  talenat od šire javnosti i dopuštao samo svojim nabližim da kušaju njegove delicije - no sada je pravi momenat da podijeli svoje kulinarske  tajne i to upravo sa učesnicima ovog unikatnog časa kuhanja. 

I to nije sve!

Uz same instrukcije kuhanja i profesionalne savjete kuhara iz Italije, učesnici će imati priliku da uživaju u domaćem vinu, upoznaju nove ljude i druže se uz neodoljive okuse. 

Zato, požurite i rezervišite svoje mjesto ili poklonite prijateljima i prijateljicama ovo izuzetno zanimljivo iskustvo.

Cijena po osobi je 65 KM.

Javite se na mail info@balkantina.ba.

 

BALKANTINA PASTA ITALIJA

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije BHPutovanja.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!

Možda vas zanima i ...

loading ...