logo

[{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/ajduci2.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/dsc05137.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/dsc-0204-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0034-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0745-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/05\/cvrsnica.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/05\/100-5276.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-0769-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-4822-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/img-0213.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-4828-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/06\/emotions-3459666-960-720.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-8506-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2019\/09\/img-9021-min.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/nac-p-dur.jpg"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/02\/img-5257.JPG"},{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/headers\/2018\/03\/vrhovi.jpg"}]
[{"img":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2021\/08\/press-final-01.jpg","thumb":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2021\/08\/preview\/press-final-01.jpg","full":"https:\/\/media.bhputovanja.ba\/articles\/2021\/08\/source\/press-final-01.jpg","caption":"","dimensions":{"width":2198,"height":1466}}]

IMPERVIOUS FUSION PAVILION - jedinstveno mjesto susreta korporativnog svijeta tokom SFF-a

12.08.2021 u 16:52

  • Novosti
  • 0

Festivalski dani u Sarajevo donijeti će neke od najboljih filmskih ostvarenja, ali i spoj  predstavnika srodnih industrija koji svojim prisustvom doprinose jačanju zajednice.

Upravo je ovaj trenutak vodio ka stvaranju niza inovativnih događaja koji će ujediniti predstavnike kako regionalnih tako i lokalnih srodnih industrija u svrhu ostvarivanja sinergijske mreže budućnosti.

Impervious Fusion Pavilion koji se realizuje u periodu od 14. - 20. augusta na centralnoj terasi hotela Europa, biti će jedinstveno mjesto zabave ali i susreta lica iz korporativnog svijeta i ponuditi priliku za networking.

carlsberg-official-pavilion-beer.jpg

Brendovi kao što su Porsche, Samsung, Carlsberg, Barts, Cineplexx osigurali su svoje prisustvo u paviljonu u sklopu kojeg će predstaviti novitete iz svog asortimana, povezati se sa postojećim ali i novim partnerima. Tokom trajanja festivala, gosti i partneri će imati priliku prije svega uživati i dobro se zabaviti te iskusiti širok radijus mogućnosti na jednom mjestu, te aktivno unaprijediti međuindustrijsku  saradnju i stvarati nove zajedničke prilike.

imp-p-electrified-by-porsche.jpg

"Na Impervious Fusion Pavilion-u učestvujemo sa našim prvim potpuno električnim Taycan Cross Turismo i Taycan Turbo S modelom. Bitno je napomenuti da su električna vozila u velikom usponu na tržištu, stoga je sjajna prilika da se približimo fanovima i na ovaj način. Porsche Taycan - Soul Electrified je naš moto za ovaj inovativni model.“ poručio je Armin Mulović, Brand manager kompanije Porsche BiH koja je ekskluzivni predstavnik automobilske industrije na ovom događaju.

carly-foxx-press.jpg

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Ekskluzivnu lokalnu premijeru globalnog događaja na kojem su predstavljeni novi Samsung Wearable održati će predstavnici brenda Samsung gdje će u sklopu paviljona goste upoznati sa najnovijim globalnim trendovima koji tek stižu na naše tržište.

Domaćin prvog Impervious Fusion Pavilion događaja je hotel Europa koji dugi niz godina podržava organizaciju velikih događaja. Centralna terasa hotela će biti mjesto susreta različitih brendova što će rezultirati sinergijom industrija i odličnog bleisure networkinga.

„Kao dugogodišnji hotelski partner Sarajevo Film Festivala, podržavanjem i organizacijom novih događaja ovakve vrste doprinosimo ponudi grada Sarajeva i razvoju turizma Bosne i Hercegovine." naglasila je Berina Bajrović, izvršna direktorica hotela Europe.

Pored korporativnog dijela, za opuštenu atmosferu i dobru zabavu u sklopu paviljona će se pobrinuti lokalni, regionalni i internacionalni izvođači. Tako će Impervious Fussion Pavillion biti prvi domaćin globalno poznatoj zvijezdi Future Disco radio show-a, Carly Foxx.

“Uzbuđena sam što ću posjetiti Sarajevo. To će mi biti prvi put u Bosni i Hercegovini za koju sam čula samo divne stvari. Mislim da je to jedna od mojih omiljenih stvari u vezi DJ-inga - da me vodi u toliko dijelova svijeta koje inače nisam imala priliku posjetiti. Jedva čekam da istražim, uživam u domaćim specijalitetima, i osjetim vašu muzičku scenu.” - izjavila je Carly neposredno pred polazak za Sarajevo.

Carly je aktivna kao manager za Stress label i Needwant records, a kroz svoju dugogodišnju karijeru nastupala je na kultnim događajima i klubovima u Londonu kao što su Fabric, The Warehouse Project i prošlogodišnji KALA festival.

Svi događaji u sklopu Impervious Fusion Pavilion  će biti dostupni za posjetu uz posebne pozivnice. Za više informacija o samim eventima, aktivnostima i novostima pratite Instagram stranicu Impervious Fusion Pavilion.

 

SFF IMPERVIOUS FUSION PAVILION

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije BHPutovanja.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!

Možda vas zanima i ...

Stanje na cestama 12. 08. 2021.

12.08.2021 u 07:11

Na autoputu A-1 zbog radova na mostu na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od z...

  • 0
loading ...